Schnitzels
2-02-2015 16:19:49 
Onze schnitzels worden speciaal voor ons door de slager gesneden.
Fijn gepaneerd en gekruid met zeezout.

Wij frituren onze schnitzels, maar door de speciaal uitgezochte vlees soorten en het paneermeel worden deze niet droog.
Schnitzels worden vaak gemaakt van de bovenbil van het varken. Dit is mager vlees en het gevolg dat het ook snel droog kan worden tijdens het frituren.
Daarom worden onze schnitzels van de dikke lende gemaakt. Dit is wat sappiger vlees en droogt ook niet zo snel uit.

U heeft de keus uit:


WIENER SCHNITZEL.   €5,50

DIT IS EEN SCHNITZEL NATUREL. DUS ZONDER SAUS...



JAEGER SCHNITZEL. €7,50

HIEROVER GEBAKKEN CHAMPIGNONS, UI EN STUKJES ROOKSPEK.



CHAMPIGNON ROOM SCHNITZEL. € 8,50

LEKKER VEEL GEBAKKEN CHAMPIGNONS MET EEN FIJNE ROOMSAUS



ZIGEUNER SCHNITZEL. € 7,50

EEN VOLLE ZIGEUNERSAUS. MET O.A. UI EN PAPRIKA.


U KUNT DE SCHNITZELS COMPLEET MAKEN MET FRIET OF AARDAPPEL SCHIJFJES.    MEERPRIJS € 2,00


Terug naar het overzicht