Binnenkort kunt u onze kroketten bestellen op www.krokettenkunst.nl  http://krokettenkunst.nl/kroketten-bestellen/
Verzending gebeurt door middel van diepvries transport.
Neem vast een kijkje...

de bereiding van een kroket...

"De kroket is geen eenvoudige snack".

De basis van onze kroketten is een mooie meel. Roomboter gemengd met een fijne olijfolie. Dubbel getrokken bouillon en speciaal voor ons gebakken paneermeel.
Verder halen we ook nog een ander soort paneermeel uit het buitenland met een hele fijne structuur. Door dit te mengen kunnen wij een hele mooie dunne korst maken. Zeer smaakvol en die bijna geen vet opneemt. 
Verder mengen we onze kruiden zelf. 
Onze kroketten hebben een volle smaak en geven u soms een smaak explosie in de mond.

LET OP..... NIET ALLE KROKETTEN ZIJN OP VOORRAAD..




 
 
DEZE LIJST HANGT BIJ DE INGANG VAN DE SNACKBAR......
 
 
ONZE BOURGONDISCHE KROKETTEN..............


 
ALISIA VICTORIA KROKET.
Een vulling van romige Emmentaler kaas uit Zwitserland .
Een heerlijke zachte geur.

DE BONTE...
De enige varkenskroket van Nederland. 
Van de wolvarken uit Hongarije en de Bunte Bentheimer uit de Duitse deelstaat Bentheim.
Met stukjes licht gerookt spek en ui.

LAMSKROKET...

OBELIX.  WILD ZWIJN KROKET. 

RENDANG. STOOFGERECHT UIT INDONESIË

DAGING SMOOR. STOOFGERECHT UIT INDONESIË 
 




 
TRUFFELKROKET MET PARMEZAANSE KAAS.
Naar een idee van Jarno, chefkok van restaurant "de Groene Lantaarn" te Zuidwolde. Ruim 3 jaar gerijpt is de Parmezaanse kaas. Ik durf het haast geen kaas kroket te noemen....
 
Ik heb "echte" truffel gebruikt. De smaak is zeer delicaat en maakt de kroket tot een waar smaakbommetje.
Ik schaaf er nog wat Parmezaan over.


 



 
 
 

Foto: Monique van Hasseld.

Geniet van deze kroket. Met veel enthousiasme hebben deze kabouters de heerlijkste paddestoelen gezocht. Romige smaak.


 
 




 
CROQUETTE DE PARIS...
Gemaakt na een bezoek aan Rungis bij Parijs.
Een vulling van geconfeite eendenvlees en room.
Het vel van de eend is krokant uitgebakken en daarna zeer fijn gesneden
en door de salpicon gedaan.
De roux is gemaakt van bloem en eendevet.
Voor velen een nieuwe smaakervaring...





Wilde Ierse palingkroket.

De wilde paling uit Ierland is tijdelijk verkrijgbaar. Een fantastische volle smaak. U zult zich verbazen over de smaak in deze kroket. Zacht romig en vet lekker.  





Kroket met een mix van kipfilet gekruid met Oosterse kipkruiden, varkensreepjes gekruid met kruiden uit Noord Afrika en fijn gesneden rundvlees met dubbel getrokken bouillon. Heerlijke room, ui, paprika en fijn gesneden Brabants ontbijtspek en nog een handje vol geheime kruiden.




 



 



BEEKRIDDER/ZALM KROKET
Beekridder is een zalmachtige forel uit IJsland. Zeer delicaat. De smaak is wat verfijnder dan van de zalm zelf. Velen vinden de smaak van de Beekridder smaakvoller dan van de zalm.

 
 


 
 
 
 



WILDE ZALM KROKET  van wilde Sockey zalm uit Alaska




 

PORTUGESE KIP KROKET
Licht pikante kroket met een vulling van kipfilet, fijne oriëntaalse kruiden en zachte pikante pepers.

 


De palingkroket is bijzonder. Delicaat en vol van smaak.


 



BROCCOLI KROKET MET KAAS.

 


GEITENKAAS MET HONING KROKET
Bijzonder in smaak is deze vegakroket.
Geitenkaas met honing, gepofte paprika en stukjes groene olijf.